Modewinkel Awards Promotiemateriaal
12 apr. 2024
Wat een leuke stemoproepen zagen we weer voorbij komen op social media geweldig om te zien! Op de pagina promotiemateriaal vind je meerdere kant-en-klare afbeeldingen die je gratis kunt gebruiken om campagne te voeren. Keep them coming en vermeld #modewinkelawards bij jullie social posts!.
Modewinkel Awards in de media
10 apr. 2024
Ook de vakmedia zijn enthousiast over de Modewinkel Awards. Check bijvoorbeeld dit artikel in TRED.
De nieuwe tussenstanden staan online
8 apr. 2024
De nieuwe tussenstanden per Gemeente én per Provincie staan online! Hoe staan jullie ervoor? Bekijk deze nu via de pagina tussenstand . Het aantal stemmen en de gemiddelde waardering zijn nog niet zichtbaar.
Modewinkel Awards Social Media
6 apr. 2024
Volg ook onze social media kanalen Facebook , Instagram en Linkedin (nieuw) voor extra social media nieuws! Stem nu op jouw favoriete modewinkel via de homepage . Als stemmer maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, zoals Apple Earpods!.
Bevestigingsmail via Hotmail
3 apr. 2024
Van de redactie: bevestigingsmail via Hotmail na het stemmen op jouw favoriete Modewinkel.
“De meeste bevestigingsmails komen gewoon aan.
Bekijk de 1e tussenstand van de Modewinkel Awards
1 apr. 2024
De 1e tussenstanden per gemeente én per provincie staan online! Bekijk deze nu via de pagina tussenstand . Het aantal stemmen en de gemiddelde waardering zijn in de 1e tussenstand nog niet zichtbaar.
Maak kans op 2 vliegtickets naar Ibiza
31 mrt. 2024
Zie jij jezelf wel een duik nemen in dit heerlijke blauwe water van Ibiza? Stem dan nu op jouw favoriete modewinkel via de homepage ! Als stemmer maak je namelijk ook nog eens kans op fantastische prijzen, waaronder 2 vliegtickets naar Ibiza..
Vermeld #modewinkelawards bij jullie social posts
26 mrt. 2024
#modewinkelawards trending topic op Instagram. Maar oproepen via e-mail en WhatsApp hebben vaak nog meer effect! Op de pagina promotiemateriaal vind je meerdere kant-en-klare afbeeldingen die je gratis kunt gebruiken om campagne te voeren.
Stem nu op jouw favoriete modewinkel
25 mrt. 2024
De lijnen zijn geopend! Stem nu op jouw favoriete modewinkel via de homepage . Als stemmer maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen, waaronder 2 vliegtickets naar Ibiza!.
Deelname aan de Modewinkel Awards is gratis
24 mrt. 2024
Vanaf morgen kan er gestemd worden voor de Modewinkel Awards! Vanaf maandag 25 maart worden de directe stemlinks actief en kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete modewinkel.
Is jullie winkel nog niet aangemeld? Meld je dan nu snel aan en maak kans op een felbegeerde ModeWinkel Award.
Maak kans op een Creativiteit Award
21 mrt. 2024
Hou ons op de hoogte van jullie campagne voor de Modewinkel Awards en wellicht winnen jullie een Creativiteit Award! Er zijn 3 Creativiteit Awards te winnen voor de genomineerden die een leuke of opvallende campagne hebben gevoerd om hun nominatie onder de aandacht te brengen. Gebruik #modewinkelawards bij posts op social media zodat we ze voorbij zien komen!
Vanaf maandag 25 maart 2024 kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete modewinkel.
Voer ook campagne om een Modewinkel Award in de wacht te slepen
18 mrt. 2024
Vanaf aanstaande maandag kan er gestemd worden voor de Modewinkel Awards! Op de pagina promotiemateriaal vind je meerdere kant-en-klare afbeeldingen die je gratis kunt gebruiken om campagne te voeren.
Hoe ga jij campagne voeren om een felbegeerde Modewinkel Award in de wacht te slepen? Hou ons op de hoogte en vermeld #modewinkelawards bij jullie social posts!.
Stem vanaf 25 maart op jouw favoriete modewinkel
15 mrt. 2024
Nog maar 10 dagen en dan start de Online stemronde voor de Modewinkel Awards! Vanaf maandag 25 maart worden de directe stemlinks actief en kan iedereen via de website stemmen op zijn of haar favoriete modewinkel.
Is jullie winkel nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan en maak kans op een felbegeerde ModeWinkel Award.
Lokale modewinkels zijn onmisbaar
13 mrt. 2024
Iedereen vindt het belangrijk dat lokale modewinkels in het straatbeeld blijven bestaan en dat er niet alleen maar grote ketens over blijven. Kortom; lokale modewinkels zijn onmisbaar en verdienen een podium!
Meld je nu aan en maak kans op een felbegeerde ModeWinkel Award.
Maak kans op een felbegeerde Modewinkel Award
9 mrt. 2024
Vanaf 25 maart 2024 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete modewinkel. Als stemmer maak je daarbij ook kans op mooie prijzen.
Maak jullie modewinkel extra aantrekkelijk
4 mrt. 2024
Het was onlangs in het nieuws; 2.000 winkels sluiten omdat ze geen bedrijfsopvolging hebben. Maak jullie modewinkel extra aantrekkelijk door een titel te winnen bij de Modewinkel Awards in je eigen gemeente.
Modewinkel Awards gratis aanmelden
1 mrt. 2024
Wat was het een mooi feest bij de uitreiking van de Modewinkel Awards in 2023. Dat krijgt natuurlijk een vervolg! Daarom kunnen Modewinkels zich nu gratis aanmelden voor de editie van 2024.
1 jan. 1970
Partners
United ConsumersVrouwenModeKinderModeMannenModeTrend BoutiqueTredDe Zaak538 DJ

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details