BESTEL NU JULLIE TICKETS VOOR HET AWARD FESTIVAL, NU NOG MET VROEGBOEKKORTING!

Heb je meerdere titels gewonnen? Dan komen deze op 1 award

De gewonnen titel mag je sowieso gratis en voor niets voeren. Maar hoe gaaf is het om een gepersonaliseerde fysieke Award live in ontvangst te nemen tijdens het Award Festival van de Nagelstudio Awards op 13 juni 2023 in Citysense in Utrecht! Daarna gaan jullie met de Award op de foto, even langs de grabbelton en dan is het feest op en rond de dansvloer met de DJ’s van Vinylfeestje. Je mag je eigen platen uitzoeken! Per team ontvang je ter plaatse 1 fysieke award + een digitale award per e-mail na afloop. Tickets zijn per persoon en excl. BTW. Je ontvangt een factuur na betaling. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Stuur dan een mail naar info@modewinkelawards.nl

 

Ticket Award Festival, incl. vroegboekkorting
Ticket is per persoon en inclusief in ontvangst nemen Award, Fotomoment met de Award, Feest met DJ’s van Vinyl Feestje en Welkomstdrankje en Winnaars ontvangen (voor het hele team) ter plaatse 1 fysieke award + een digitale award per e-mail na afloop. Vroegboektarief tot het aantal vroegboektickets is uitverkocht en uiterlijk t/m 31 mei 2023, vol = Vol, Op=Op Datum event 13 juni, Locatie Citysense in Utrecht.
€ 34.00
Ticket Award Festival
Ticket is per persoon en inclusief in ontvangst nemen Award, Fotomoment met de Award, Feest met DJ’s van Vinyl Feestje en Welkomstdrankje en Winnaars ontvangen (voor het hele team) ter plaatse 1 fysieke award + een digitale award per e-mail na afloop. Vol = Vol, Op=Op. Datum 13 juni, Locatie Citysense in Utrecht.
€ 49.00
Partners
United ConsumersVrouwenModeKinderModeMannenModeTrend BoutiqueTredDe Zaak538 DJ

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details