Over de verkiezing

Modewinkels maken de mensen en daarmee de wereld een stukje mooier. Ze zorgen voor meer zelfvertrouwen bij mensen en bewegen mee met de seizoenen. Iedereen vindt het belangrijk dat lokale modewinkels in het straatbeeld blijven bestaan en dat er niet alleen maar ketens over blijven. Kortom; lokale modewinkels zijn onmisbaar en verdienen een podium. Modewinkels maken daarom kans op felbegeerde titels en awards in hun eigen gemeente, provincie en zelfs landelijk

Meedoen is gratis
Deelname aan de verkiezing is gratis. Aanmelden kan nu hier

Online stemronde
Vanaf 11 april tot en met 19 mei 2023 kan iedereen via deze website stemmen op zijn of haar favoriete modewinkel. Je mag maximaal 1 keer een stem uitbrengen. Vote Company voert voor iedere tussenstand en eindstand controles uit om te monitoren of het stemmen eerlijk verloopt. Indien nodig worden er stemmen ongeldig gemaakt.

Als stemmer maakte je kans op mooie prijzen: 

  1. Een Bol.com bon t.w.v. € 100,-
  2. Een dinerbon t.w.v.  € 100,-
  3. Een wellnessdag voor 2 personen

Op de bedankpagina die je krijgt na het bevestigen van een stem staat een extra winactie waarmee je de volgende prijzen kunt winnen (je kunt je voorkeur aangeven):

  1. 2 vliegtickets naar Ibiza
  2. Een wellnessdag voor 2 personen
  3. Een luxe hotelovernachting

De prijswinnaars onder de stemmers worden via de nieuwsbrief van de verkiezing bekend gemaakt.

 

Hoe worden de titels bepaald?

De winnaars per gemeente en per provincie worden bepaald door de online stemronde.  Modewinkels maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een Award voor de meeste stemmen en een Award voor de hoogste waardering. Een Modewinkel kan natuurlijk ook beide titels winnen.

Per provincie is er ook een titel te winnen voor de modewinkel met de meeste stemmen en een titel voor de modewinkel met de beste waardering.

En...landelijk is er 1 winnaar met de meeste stemmen en 1 modewinkel met de beste waardering.

Voor alle titels geldt:
Er zijn minimaal 30 bevestigde stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Modewinkels met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger mogen de titel Gold Award voeren.

Feestelijke Award Uitreiking op 13 juni in Utrecht

Op 13 juni 2023 kunnen de gemeente- en provinciewinnaars zich tussen 20:00 en 23:00 uur laten huldigen tijdens de feestelijke Award Uitreiking in Utrecht. Dat wordt een mooi spektakel met onder meer entertainment van "Vinyl Feestje". Je kunt ter plekke je favoriete hit uit een platenbak halen en door de DJ's laten draaien. Dat wordt een topavond! Later meer info hier over!

Organisatie & Partners
De Modewinkel van het Jaar Verkiezing worden georganiseerd door de partners VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, Trend Boutique, Tred, De Zaak, UnitedConsumers en de DJ's van Radio 538. De realisatie van de verkiezing is in handen van Vote Company (zij leveren onder meer de stemtools bij de Publieksprijs bij de Musical Awards en de Shopping Awards).

Partners
United ConsumersVrouwenModeKinderModeMannenModeTrend BoutiqueTredDe Zaak538 DJ

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in stemmen online en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details